한국의 중국요리 매운 짬뽕이다. 양파와 파, 버섯등이 첨가되어 있고 홍합, 오징어, 해삼등 각종 해산물이 들어가 있다. 고춧가루가 들어가 있어서 맵다. 유명한 짬뽕 음식점은 돼지고기와 돼지고기 육수로 짬뽕을 만드는데 매꼼하면서 칼칼한 맛이 정말 좋다. 한국의 매운 라면 도전에 성공을 했다면 짬뽕 도전을 시도해 본다. 한국인이 먹는 매운 음식중에서도 매운음식에 속하는 것이 이 짬뽕이다. 의외로 외국인이 짬뽕을 먹으면 그 맛에 반해 다시 찾는다. 중독성 있는 매운맛이 짬뽕이 갖고 있는 매력이다.
This is Jampong that is chinese style noodle. It's spicy noodle. It's boiled with onions, leeks, squid, mussels and other sea food also peppers. Almost chinese restruant service this menu in Korea. normally korean looking for this menu after drinking a lot last night. it's taste is very strong and attractive food. so you will looking for Jampong again. because you will be addicted if you have
매운 한국 신라면 (one of most famous korean spicy instant noodle : Shin Ramen) (0) | 2014.03.01 |
---|